Stable isotope ratio analysis: A potential analytical tool for the authentication of South African lamb meat

Stable isotope ratios ((13)C/(12)C and (15)N/(14)N) of South African Dorper lambs from farms with different vegetation types were measured by isotope ratio mass spectrometry (IRMS), to evaluate it as a tool for the authentication of origin and feeding regime. Homogenised and defatted meat of the Lon...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Erasmus, Sara Wilhelmina [verfasserIn]

Muller, Magdalena

van der Rijst, Marieta

Hoffman, Louwrens Christiaan

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © 2015 Elsevier Ltd. All rights reserved.

Schlagwörter:

Carbon Isotopes - analysis

Diet - veterinary

Nitrogen Isotopes - analysis

Meat - classification

Meat - analysis

Mass Spectrometry - methods

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food chemistry - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 1976, 192(2016), Seite 997-1005

Übergeordnetes Werk:

volume:192 ; year:2016 ; pages:997-1005

Links:

Volltext
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1016/j.foodchem.2015.07.121

Katalog-ID:

OLC1971761761

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!