Genetically Modified (GM) Foods and Ethical Eating

The ability to manipulate and customize the genetic code of living organisms has brought forth the production of genetically modified organisms (GMOs) and consumption of genetically modified (GM) foods. The potential for GM foods to improve the efficiency of food production, increase customer satisf...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Harris, Amanda [verfasserIn]

Mei, Jenny

Dizon, Francis

Costa, Sarah

Rock, Cheryl

Husk, Cierra

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © 2015 Institute of Food Technologists

Schlagwörter:

nonmaleficence

justice

beneficence

autonomy

genetically modified food

Bioethics

Food science

Nutrition

Genetically altered foods

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of food science - Malden, Mass. : Blackwell, 1961, 81(2016), 2, Seite R287-R291

Übergeordnetes Werk:

volume:81 ; year:2016 ; number:2 ; pages:R287-R291

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DOI / URN:

10.1111/1750-3841.13191

Katalog-ID:

OLC197193156X

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