β-Lactoglobulin as nanotransporter--Part I: Binding of organosulfur compounds

The binding reaction of allicin and diallyl disulfide with β-lactoglobulin and the influence of pH value and protein denaturation on this reaction have been examined in the present study. Regardless of the structural similarity of both the organosulfur compounds, their binding behavior was significa...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Wilde, Sandra Catharina [verfasserIn]

Keppler, Julia Katharina

Palani, Kalpana

Schwarz, Karin

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © 2015 Elsevier Ltd. All rights reserved.

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food chemistry - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 1976, 197(2016), Pt A, Seite 1015

Übergeordnetes Werk:

volume:197 ; year:2016 ; number:Pt A ; pages:1015

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Katalog-ID:

OLC1974864553

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