Optimization of pulsed electric field pretreatment parameters for preserving the quality of Raphanus sativus

Pulsed electric field (PEF) pretreatment can increase the drying rate of produce, but preserving product quality while minimizing energy consumption and maintaining food quality is a significant challenge. The goal of this study was to determine optimal PEF parameters for pretreatment of Raphanus sa...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Liu, Zhenyu [verfasserIn]

Song, Yanbo

Guo, Yuming

Wang, Haiting

Liu, Jiatao

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © Taylor & Francis Group, LLC 2016

Schlagwörter:

Raphanus sativus

pulsed electric field (PEF)

vitamin C content

Ascorbic acid oxidase

drying rate

Vitamin C

Food quality

Optimization

Electric fields

Radishes

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Drying technology - New York, NY [u.a.] : Dekker, 1983, 34(2016), 6, Seite 692

Übergeordnetes Werk:

volume:34 ; year:2016 ; number:6 ; pages:692

Links:

Volltext
Link aufrufen
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1080/07373937.2015.1070859

Katalog-ID:

OLC1975495322

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!