Polyphenolic profiles and antioxidant and antiradical activity of Italian berries from Vaccinium myrtillus L. and Vaccinium uliginosum L. subsp. gaultherioides (Bigelow) S.B. Young

Total soluble polyphenols (TSP), total monomeric anthocyanins (TMA), radical scavenging activity (RSA), ferric reducing antioxidant power (FRAP), and a number of anthocyanins, phenolic acids, coumarins, flavanols, dihydrochalcones and flavonols were investigated in Tuscan bilberry (i.e. Vaccinium my...
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Gespeichert in:
Autor*in:

Ancillotti, Claudia [verfasserIn]

Ciofi, Lorenzo

Pucci, Daniele

Sagona, Eva

Giordani, Edgardo

Biricolti, Stefano

Gori, Massimo

Petrucci, William Antonio

Giardi, Fabio

Bartoletti, Riccardo

Chiuminatto, Ugo

Orlandini, Serena

Mosti, Stefano

Del Bubba, Massimo

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © Elsevier Ltd

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Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food chemistry - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 1976, 204(2016), Seite 176-184

Übergeordnetes Werk:

volume:204 ; year:2016 ; pages:176-184

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DOI / URN:

10.1016/j.foodchem.2016.02.106

Katalog-ID:

OLC1979945799

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