Effect of pH on the rheological properties of borate crosslinked hydroxypropyl guar gum hydrogel and hydroxypropyl guar gum

pH is an important factor affecting the performance of polymer fluid. The rheological properties of hydroxypropyl guar gum (HPG) base fluid and the structural strength, rheological properties, viscoelastic properties and thixotropy properties of HPG gel depend largely on the pH values. For the base...
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Autor*in:

Wang, Kunjie [verfasserIn]

Wang, Shibin

Tang, Hongbiao

Guo, Jianchun

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © Elsevier Ltd

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Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Carbohydrate polymers - Barking, Essex : Applied Science Publ., 1981, 147(2016), Seite 455-463

Übergeordnetes Werk:

volume:147 ; year:2016 ; pages:455-463

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DOI / URN:

10.1016/j.carbpol.2016.04.029

Katalog-ID:

OLC1980300739

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