Short-term benefits of an unrestricted-calorie traditional Mediterranean diet, modified with a reduced consumption of carbohydrates at evening, in overweight-obese patients

Gespeichert in:
Autor*in:

Salvia, Roberto [verfasserIn]

D’Amore, Simona

Graziano, Giusi

Capobianco, Caterina

Sangineto, Moris

Paparella, Domenico

de Bonfils, Paola

Palasciano, Giuseppe

Vacca, Michele

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: International journal of food sciences and nutrition - Abingdon : Taylor & Francis, 1992, 68(2017), 2, Seite 234-248

Übergeordnetes Werk:

volume:68 ; year:2017 ; number:2 ; pages:234-248

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1080/09637486.2016.1228100

Katalog-ID:

OLC1981316442

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!