Workplace bullying in the foodservice industry

In the United States alone, it is estimated that that more than 53.5 million Americans have been victims of bullying at work. As one of the largest private-sector employers in the United States, it stands to reason that the foodservice industry is exceedingly susceptible to this workplace phenomenon...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Kitterlin, Miranda [verfasserIn]

Tanke, Mary

Stevens, David P

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © 2016 Taylor & Francis 2016

Schlagwörter:

workplace bullying

workplace harassment

Foodservice employee

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of foodservice, business, research - Philadelphia, PA : Taylor & Francis Group, 2002, 19(2016), 4, Seite 413-423

Übergeordnetes Werk:

volume:19 ; year:2016 ; number:4 ; pages:413-423

Links:

Volltext
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1080/15378020.2016.1185874

Katalog-ID:

OLC198315928X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!