Shear-induced structuring as a tool to make anisotropic materials using soy protein concentrate

This research presents the formation of anisotropic, and partly fibrous, semi-solid structures with Soy Protein Concentrate (SPC) using the concept of shear-induced structuring. The morphological and mechanical properties of the structures obtained are analyzed using confocal scanning laser microsco...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Grabowska, Katarzyna J [verfasserIn]

Zhu, Sicong

Dekkers, Birgit L

de Ruijter, Norbert C.A

Gieteling, Jarno

van der Goot, Atze J

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © Elsevier Ltd

© Wageningen UR

Schlagwörter:

Shear

Shearing equipment

Fibrous structure

Soy protein concentrate

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of food engineering - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 1982, 188(2016), Seite 77-86

Übergeordnetes Werk:

volume:188 ; year:2016 ; pages:77-86

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DOI / URN:

10.1016/j.jfoodeng.2016.05.010

Katalog-ID:

OLC1985304961

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