Characterization of the glucansucrase GTF180 W1065 mutant enzymes producing polysaccharides and oligosaccharides with altered linkage composition

Exopolysaccharides produced by lactic acid bacteria are extensively used for food applications. Glucansucrase enzymes of lactic acid bacteria use sucrose to catalyze the synthesis of α-glucans with different linkage compositions, size and physico-chemical properties. Crystallographic studies of GTF1...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Meng, Xiangfeng [verfasserIn]

Pijning, Tjaard

Tietema, Martin

Dobruchowska, Justyna M

Yin, Huifang

Gerwig, Gerrit J

Kralj, Slavko

Dijkhuizen, Lubbert

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © 2016 Elsevier Ltd. All rights reserved.

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food chemistry - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 1976, 217(2017), Seite 81-90

Übergeordnetes Werk:

volume:217 ; year:2017 ; pages:81-90

Links:

Volltext
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1016/j.foodchem.2016.08.087

Katalog-ID:

OLC1987497635

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!