Herring and chicken/pork meals lead to differences in plasma levels of TCA intermediates and arginine metabolites in overweight and obese men and women

Replacing lean meat (chicken and pork) with herring leads to numerous metabolic changes in the blood metabolome of overweight individuals, especially around central energy and urea metabolism. Changes suggest that nitric oxide (NO) production is affected, and it is confirmed that herring increases N...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Vincent, Andrew [verfasserIn]

Savolainen, Otto I

Sen, Partho

Carlsson, Nils‐Gunnar

Almgren, Annette

Lindqvist, Helen

Lind, Mads Vendelbo

Undeland, Ingrid

Sandberg, Ann‐Sofie

Ross, Alastair B

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © 2016 WILEY‐VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, Weinheim

Schlagwörter:

Pork

Central energy metabolism

Arginine

Chicken

Herring

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Molecular nutrition & food research - Weinheim : Wiley-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, 2004, 61(2017), 3

Übergeordnetes Werk:

volume:61 ; year:2017 ; number:3

Links:

Volltext
Link aufrufen
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1002/mnfr.201600400

Katalog-ID:

OLC1992675449

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!