A rapid preparative method for the purification of vitamin E acetate by kinetic reverse phase chromatography

Alpha-tocopherol or vitamin E is an essential food ingredient. Due to high purity requirement in food applications, it is majorly produced in the acetate form through chemical routes. However, the isolation of food grade vitamin E acetate (VEA) is critical due to the co-generation of close character...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ingle, Umesh M [verfasserIn]

Lali, Arvind M

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © The Author(s) 2016

Systematik:

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Adsorption science & technology - London : SAGE Publications Ltd., 1984, 35(2017), 1-2, Seite 102-119

Übergeordnetes Werk:

volume:35 ; year:2017 ; number:1-2 ; pages:102-119

Links:

Volltext
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1177/0263617416670662

Katalog-ID:

OLC1992890978

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!