Antioxidant activity and physico‐chemical parameters for the differentiation of honey using a potentiometric electronic tongue

BACKGROUND This work evaluates the capacity of a potentiometric electronic tongue to differentiate between types of honey (orange blossom, rosemary, thyme, sunflower, winter savory and honeydew honey) according to their antioxidant level. The classical procedures used to evaluate the antioxidant pot...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Juan‐Borrás, Marisol [verfasserIn]

Soto, Juan

Gil‐Sánchez, Luis

Pascual‐Maté, Ana

Escriche, Isabel

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © 2016 Society of Chemical Industry

Schlagwörter:

physico‐chemical analysis

potentiometric tongue

antioxidant capacity

honey

Food science

Honey

Antioxidants

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of the science of food and agriculture - Chichester : Wiley, 1950, 97(2017), 7, Seite 2215-2222

Übergeordnetes Werk:

volume:97 ; year:2017 ; number:7 ; pages:2215-2222

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DOI / URN:

10.1002/jsfa.8031

Katalog-ID:

OLC1994431415

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