Potential use of peanut by-products in food processing: a review

Abstract Peanut is one of the most important oil and protein producing crops in the world. Yet the amounts of peanut processing by-products containing proteins, fiber and polyphenolics are staggering. With the environmental awareness and scarcity of space for landfilling, wastes/by-product utilizati...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Zhao, Xiaoyan [verfasserIn]

Chen, Jun

Du, Fangling

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2011

Schlagwörter:

Peanut meal

Peanut skin

Peanut hull

Peanut vine

Nutritional components

Anmerkung:

© Association of Food Scientists & Technologists (India) 2011

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of food science and technology - Springer-Verlag, 1964, 49(2011), 5 vom: 15. Juli, Seite 521-529

Übergeordnetes Werk:

volume:49 ; year:2011 ; number:5 ; day:15 ; month:07 ; pages:521-529

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s13197-011-0449-2

Katalog-ID:

OLC2028402547

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!