Interactions between whey protein and inulin in a model system

Abstract Inulin is a commonly used prebiotic ingredients for functional food formulation. The effect of inulin on the gelation properties of whey protein was investigated using whey protein and inulin (WP/inulin) and polymerized whey protein and inulin (PWP/inulin) mixtures at different levels of pr...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Guo, Mingruo [verfasserIn]

Wang, Hao

Wang, Cuina

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2018

Schlagwörter:

Whey protein

Polymerized whey protein

Inulin

Gelation property

Anmerkung:

© Association of Food Scientists & Technologists (India) 2018

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of food science and technology - Springer India, 1964, 55(2018), 10 vom: 18. Juli, Seite 4051-4058

Übergeordnetes Werk:

volume:55 ; year:2018 ; number:10 ; day:18 ; month:07 ; pages:4051-4058

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s13197-018-3331-7

Katalog-ID:

OLC2028432748

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