The proteins of honey VII. Behaviour and origin of honey amylase Springer-Verlag 1986

Summary The amylase was isolated and its properties analyzed. The amylases of rape- and fir-honey as well as the honey obtained after sugar feeding showed identical behaviour by hydrophobic interaction chromatography, ion exchange chromatography, affinity chromatography with α- and β-cyclodextrins a...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Stadelmeier, Marliese [verfasserIn]

Bergner, Karl-Gustav

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1986

Schlagwörter:

Amylase

Hydrophobic Interaction

Affinity Chromatography

Exchange Chromatography

Wheat Germ

Anmerkung:

© Springer-Verlag 1986

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung - Springer-Verlag, 1943, 182(1986), 3 vom: März, Seite 196-199

Übergeordnetes Werk:

volume:182 ; year:1986 ; number:3 ; month:03 ; pages:196-199

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF01042127

Katalog-ID:

OLC2029932752

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!