Daily dietary copper intake in Belgium, using duplicate portion sampling

Abstract Daily dietary copper intake in Belgium has been evaluated by duplicate portion sampling, heating in a microwave oven and atomic absorption spectrometric determination of this element. The mean intake value (1.5±0.4 mg/day) is similar to levels found for most other countries, but is situated...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Van Cauwenbergh, Rudy [verfasserIn]

Hendrix, Peter

Robberecht, Harry

Deelstra, Hendrik A.

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1995

Schlagwörter:

Copper

Analytical Chemistry

Microwave

Atomic Absorption

Dietary Intake

Anmerkung:

© Springer-Verlag 1995

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung - Springer-Verlag, 1943, 200(1995), 4 vom: Juli, Seite 301-304

Übergeordnetes Werk:

volume:200 ; year:1995 ; number:4 ; month:07 ; pages:301-304

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF01187524

Katalog-ID:

OLC2029945676

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