Daily dietary chromium intake in Belgium, using duplicate portion sampling

Abstract Daily dietary chromium intake in Belgium has been evaluated by sampling duplicate portions of food, heating them at an acidic pH in a microwave oven and then quantifying the chromium by atomic absorption spectrometry. The mean intake value (53±31 μg/day) is similar to levels found for most...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Van Cauwenbergh, Rudy [verfasserIn]

Hendrix, Peter

Robberecht, Harry

Deelstra, Hendrik A.

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1996

Anmerkung:

© Springer-Verlag 1996

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung - Springer-Verlag, 1943, 203(1996), 3 vom: Mai, Seite 203-206

Übergeordnetes Werk:

volume:203 ; year:1996 ; number:3 ; month:05 ; pages:203-206

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF01192863

Katalog-ID:

OLC2029947865

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!