Xylulose fermentation by Saccharomyces cerevisiae and xylose-fermenting yeast strains

Abstract Xylulose fermentation by four strains of Saccharomyces cerevisiae and two strains of xylose-fermenting yeasts, Pichia stipitis CBS 6054 and Candida shehatae NJ 23, was compared using a mineral medium at a cell concentration of 10 g (dry weight)/l. When xylulose was the sole carbon source an...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yu, S. [verfasserIn]

Jeppsson, H.

Hahn-Hägerdal, B.

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1995

Schlagwörter:

Fermentation

Candida

Saccharomyces Cerevisiae

Sole Carbon Source

Biomass Concentration

Anmerkung:

© Springer-Verlag 1995

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Applied microbiology and biotechnology - Springer-Verlag, 1984, 44(1995), 3-4 vom: Dez., Seite 314-320

Übergeordnetes Werk:

volume:44 ; year:1995 ; number:3-4 ; month:12 ; pages:314-320

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF00169922

Katalog-ID:

OLC2050676697

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