Enhancing thermostability and the structural characterization of Microbacterium saccharophilum K-1 β-fructofuranosidase

Abstract A β-fructofuranosidase from Microbacterium saccharophilum K-1 (formerly known as Arthrobacter sp. K-1) is useful for producing the sweetener lactosucrose ($ 4^{G} $-β-d-galactosylsucrose). Thermostability of the β-fructofuranosidase was enhanced by random mutagenesis and saturation mutagene...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ohta, Yukari [verfasserIn]

Hatada, Yuji

Hidaka, Yuko

Shimane, Yasuhiro

Usui, Keiko

Ito, Tetsuya

Fujita, Koki

Yokoi, Gaku

Mori, Marina

Sato, Shona

Miyazaki, Takatsugu

Nishikawa, Atsushi

Tonozuka, Takashi

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2014

Schlagwörter:

Thermostability

Random mutagenesis

β-Fructofuranosidase

Lactosucrose

GH68

Anmerkung:

© Springer-Verlag Berlin Heidelberg 2014

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Applied microbiology and biotechnology - Springer Berlin Heidelberg, 1984, 98(2014), 15 vom: 15. März, Seite 6667-6677

Übergeordnetes Werk:

volume:98 ; year:2014 ; number:15 ; day:15 ; month:03 ; pages:6667-6677

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00253-014-5645-3

Katalog-ID:

OLC2050761058

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!