Functionalization of natural compounds by enzymatic fructosylation

Abstract Enzymatic fructosylation of organic acceptors other than sugar opens access to the production of new molecules that do not exist in nature. These new glycoconjugates may have improved physical-chemical and bioactive properties like solubility, stability, bioavailability, and bioactivity. Th...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Herrera-González, Azucena [verfasserIn]

Núñez-López, Gema

Morel, Sandrine

Amaya-Delgado, Lorena

Sandoval, Georgina

Gschaedler, Anne

Remaud-Simeon, Magali

Arrizon, Javier

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

Transfructosylation

Fructosides

Fructosyltransferase

Glycoside hydrolase

Fructosidase

Acceptor reaction

Anmerkung:

© Springer-Verlag GmbH Germany 2017

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Applied microbiology and biotechnology - Springer Berlin Heidelberg, 1984, 101(2017), 13 vom: 08. Juni, Seite 5223-5234

Übergeordnetes Werk:

volume:101 ; year:2017 ; number:13 ; day:08 ; month:06 ; pages:5223-5234

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00253-017-8359-5

Katalog-ID:

OLC2050786522

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