Clay-heat refining of edible oils

Abstract The treatment of crude edible oils with sodium hydroxide solutions is the standard refining procedure in the industry. Refining with NaOH removes free fatty acids, some phosphatides, proteinaceous matter and some colored material. Up to now experience has shown that most oils cannot be deod...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Mag, T. K. [verfasserIn]

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1973

Schlagwörter:

Free Fatty Acid

Phosphoric Acid

Free Fatty Acid Content

Bleaching Clay

Concentrate Phosphoric Acid

Anmerkung:

© The American Oil Chemists’ Society 1973

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of the American Oil Chemists Society - Springer-Verlag, 1947, 50(1973), 7 vom: Juli, Seite 251-254

Übergeordnetes Werk:

volume:50 ; year:1973 ; number:7 ; month:07 ; pages:251-254

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF02641796

Katalog-ID:

OLC2068047675

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!