Rat models in protein quality evaluation

Abstract The ideal methodology for establishing protein quality has not yet been elaborated. On the other hand, the proposed introduction on the market of novel protein sources urges the industry to ask for an in vitro test, characterized for being inexpensive fast, reliable, and acceptable at an of...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Mariani, A. [verfasserIn]

Spadoni, M. A.

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1979

Schlagwörter:

Faba Bean

Protein Source

Protein Quality

Body Weight Change

Limit Amino Acid

Anmerkung:

© The American Oil Chemists’ Society 1979

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of the American Oil Chemists’ Society - Springer-Verlag, 1947, 56(1979), 3 vom: März, Seite 154-156

Übergeordnetes Werk:

volume:56 ; year:1979 ; number:3 ; month:03 ; pages:154-156

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF02671440

Katalog-ID:

OLC2068070634

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!