Preparation of heptadecenoic acid fromCandida tropicallis yeast

Abstract In this paper a method is described for preparing 10 g or more of heptadecenoic acid (C17:1ω8) of 99 p.100 purity fromCandida tripicallis yeast. Three cycles of treatment, based on crystallization techniques, were used successively: (1) Crystallization of fatty acids (in free form) from ace...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Bauchart, D. [verfasserIn]

Aurousseau, B.

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1980

Schlagwörter:

Methyl Ester

Fatty Acid Methyl Ester

Saturated Fatty Acid

Fractional Crystallization

Methyl Oleate

Anmerkung:

© American Oil Chemists’ Society 1980

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of the American Oil Chemists’ Society - Springer-Verlag, 1947, 57(1980), 3 vom: März, Seite 121-124

Übergeordnetes Werk:

volume:57 ; year:1980 ; number:3 ; month:03 ; pages:121-124

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF02678820

Katalog-ID:

OLC2068075067

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