Formation of short chain volatile organic acids in the automated AOM method

Abstract The end point in the automated AOM stability test for fats is related to the rapid production of volatile acids at the end of the induction period and usually measured by conductivity of an aqueous solution of the exit gases. It has been postulated that the reaction involves the transitory...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

deMan, J. M. [verfasserIn]

Tie, Fan

deMan, L.

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1987

Schlagwörter:

Triolein

Caproic Acid

Valeric Acid

Volatile Acid

Active Oxygen Method

Anmerkung:

© AOCS Press 1987

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of the American Oil Chemists’ Society - Springer-Verlag, 1947, 64(1987), 7 vom: Juli, Seite 993-996

Übergeordnetes Werk:

volume:64 ; year:1987 ; number:7 ; month:07 ; pages:993-996

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF02542435

Katalog-ID:

OLC2068102668

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