Quality of oils from olives stored under controlled atmosphere

Abstract Olive (Olea europaea cv. “Picual”) fruits were stored under five different storage conditions (°C/%$ CO_{2} $/%$ O_{2} $; ambient; 5:0:21; 5:3:20; 5:3:5; and 5:<1:5) to determine their influence on the chemical and sensorial quality of oil extracted from the olives at the end of the stor...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Gutierrez, F. [verfasserIn]

Perdiguero, S.

García, J. M.

Castellano, J. M.

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1992

Anmerkung:

© American Oil Chemists’ Society 1992

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of the American Oil Chemists Society - Springer-Verlag, 1947, 69(1992), 12 vom: Dez., Seite 1215-1218

Übergeordnetes Werk:

volume:69 ; year:1992 ; number:12 ; month:12 ; pages:1215-1218

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF02637683

Katalog-ID:

OLC206811805X

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