Sunflower Lecithin: Application of a Fractionation Process with Absolute Ethanol

Abstract Native or modified lecithins are widely used as a multifunctional ingredient in the food industry. A fractionation process of sunflower lecithin (a non GMO product) with absolute ethanol was used for obtaining enriched fractions in certain phospholipids under different experimental conditio...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Cabezas, D. M. [verfasserIn]

Diehl, B. W. K.

Tomás, M. C.

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2008

Schlagwörter:

Ethanol fractionation

Sunflower lecithin

Phosphatidylcholine

Phosphatidylethanolamine

Phosphatidylinositol

P NMR

Non GMO product

Anmerkung:

© AOCS 2008

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of the American Oil Chemists' Society - Springer-Verlag, 1947, 86(2008), 2 vom: 19. Dez., Seite 189-196

Übergeordnetes Werk:

volume:86 ; year:2008 ; number:2 ; day:19 ; month:12 ; pages:189-196

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11746-008-1336-5

Katalog-ID:

OLC2068151235

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!