Chemical Compositions of Oils from Several Wild Almond Species

Abstract Chemical compositions of oils extracted from three wild almond species [Amygdalus scoparia from Beyza, Iran (AZ); A. scoparia from Borazjan, Iran (AJ), and A. hausknechtii from the Firuzabad region, (AH)] and a domestic species, A. dulcis from Estahban, Iran (AD), as a reference, were inves...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Moayedi, Ali [verfasserIn]

Rezaei, Karamatollah

Moini, Sohrab

Keshavarz, Behnam

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2010

Schlagwörter:

Fatty acid composition

Oil source

Oil indices

Oxidative stability

Wild almond species

Anmerkung:

© AOCS 2010

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of the American Oil Chemists' Society - Springer-Verlag, 1947, 88(2010), 4 vom: 30. Okt., Seite 503-508

Übergeordnetes Werk:

volume:88 ; year:2010 ; number:4 ; day:30 ; month:10 ; pages:503-508

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11746-010-1701-z

Katalog-ID:

OLC2068154692

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!