The Effect of Temperature and Moisture Content of Stored Rapeseed on the Phytosterol Degradation Rate

Abstract The effect of temperature (25 or 35 °C) and moisture content (10, 12.5, 15.5 %) on rapeseed phytosterol degradation was examined for 18 days. Statistical analysis showed that temperature, moisture and time of storage have a significant effect on phytosterol degradation. After 18 days of see...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Gawrysiak-Witulska, Marzena [verfasserIn]

Rudzińska, Magdalena

Wawrzyniak, Jolanta

Siger, Aleksander

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2012

Schlagwörter:

Rapeseed

Phytosterols

Degradation of phytosterols

Postharvest

Anmerkung:

© The Author(s) 2012

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of the American Oil Chemists' Society - Springer-Verlag, 1947, 89(2012), 9 vom: 24. Apr., Seite 1673-1679

Übergeordnetes Werk:

volume:89 ; year:2012 ; number:9 ; day:24 ; month:04 ; pages:1673-1679

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11746-012-2064-4

Katalog-ID:

OLC2068158132

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