High pressure processing (HPP) improved safety and quality of emerging aronia berry juice: a pilot scale shelf-life study

Abstract The effect of high pressure processing (HPP, 600 MPa, 5 min) and thermal treatment (85 °C, 15 min) on aronia berry juice in a pilot scale was studied. The maximal shelf-life of treated samples at room temperature (RT, approximately 25 °C) or refrigerated storage (RS, 4 °C) was also investig...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yi, Tian [verfasserIn]

Fang, Wei

Xie, Xiaoqing

Yuan, Bo

Lu, Mei

Xu, Changmou

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Aronia berry

High pressure processing (HPP)

Pasteurization

Antioxidant

Phenolic compounds

Enzymes

Anmerkung:

© Association of Food Scientists & Technologists (India) 2021

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of food science and technology - Springer India, 1964, 59(2021), 2 vom: 25. März, Seite 755-767

Übergeordnetes Werk:

volume:59 ; year:2021 ; number:2 ; day:25 ; month:03 ; pages:755-767

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s13197-021-05070-z

Katalog-ID:

OLC2077961953

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!