Importance of the viscous substance at the tip of the labellar taste hairs ofPhormia regina M. on the salt-sugar interaction

Summary The role of the mucopolysaccharide layer at the tip of labellar taste hairs ofPhormia regina M. on the inhibitory mechanism of sugar ont he stimulating effect of salt and vice versa has been investigated.

Gespeichert in:
Autor*in:

Pietra, P. [verfasserIn]

Angioy, A. M.

Liscia, A.

Crnjar, R.

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1979

Schlagwörter:

Sugar

Inhibitory Mechanism

Mucopolysaccharide

Viscous Substance

Taste Hair

Anmerkung:

© Birkhäuser Verlag 1979

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Experientia - Birkhäuser-Verlag, 1945, 35(1979), 9 vom: 01. Sept., Seite 1196-1197

Übergeordnetes Werk:

volume:35 ; year:1979 ; number:9 ; day:01 ; month:09 ; pages:1196-1197

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF01963284

Katalog-ID:

OLC2080685295

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