Foliar sensitivity of pinto bean and soybean to ozone as affected by temperature, potassium nutrition and ozone dose

Abstract Pinto bean (Phaseolus vulgaris L.) and soybean [Glycine max (L.) Merv.] were exposed to $ O_{3} $ to determine the interactions of growth temperature, exposure temperature, K nutrition and doses of $ O_{3} $ on their foliar sensitivity. Pinto bean developed more foliar injury than soybean....
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Dunning, John A. [verfasserIn]

Heck, Walter W.

Tingey, David T.

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1974

Schlagwörter:

Sugar

Potassium

Sucrose

Ozone

Glycine

Systematik:

Anmerkung:

© D. Reidel Publishing Company 1974

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Water, air & soil pollution - Kluwer Academic Publishers, 1971, 3(1974), 3 vom: Sept., Seite 305-313

Übergeordnetes Werk:

volume:3 ; year:1974 ; number:3 ; month:09 ; pages:305-313

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF00226460

Katalog-ID:

OLC2084425026

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!