Flory–Huggins Parameters of Guar Gum, Xanthan Gum, Agarose, and Gellan Gum in Aqueous Solutions

Abstract The thermodynamics of the interaction of guar gum, xanthan gum, agarose, and gellan gum with water has been investigated. The isotherms of water sorption by the polysaccharides have been obtained using the isothermal interval sorption at 25°C, which have an S-shape typical of glassy polymer...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Safronov, A. P. [verfasserIn]

Adamova, L. V.

Kurlyandskaya, G. V.

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Anmerkung:

© Pleiades Publishing, Ltd. 2019

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Vysokomolekuljarnye soedinenija / A i B - Pleiades Publishing, 1993, 61(2019), 1 vom: Jan., Seite 29-38

Übergeordnetes Werk:

volume:61 ; year:2019 ; number:1 ; month:01 ; pages:29-38

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Volltext

DOI / URN:

10.1134/S0965545X19010139

Katalog-ID:

OLC2086598505

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