Ionic Permeabilities of Different Isolated Fruit Cuticles Calculated by Conductivity and Membrane Potential Measurements

Abstract Membrane potential and electrical resistance for two isolated fruit cuticular membranes (tomato and pepper cuticles) were measured for different NaCl solutions ($ 10^{-3} $ ᴍ < C < 5 × $ 10^{-2} $ ᴍ). From these experimental results some membrane characteristic parameters were obtaine...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Benavente, J. [verfasserIn]

Muñoz, A.

Heredia, A.

Format:

Artikel

Erschienen:

1994

Anmerkung:

© 1946 – 2014: Verlag der Zeitschrift für Naturforschung

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Zeitschrift für Naturforschung. C, Biosciences - Verlag der Zeitschrift für Naturforschung, 1973, 49(1994), 9-10 vom: 01. Okt., Seite 615-618

Übergeordnetes Werk:

volume:49 ; year:1994 ; number:9-10 ; day:01 ; month:10 ; pages:615-618

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1515/znc-1994-9-1012

Katalog-ID:

OLC213678255X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!