Effects of high pressure treatment on physicochemical characteristics of fresh sea bass (Dicentrarchus labrax)

Abstract The effects of high pressure (HP) treatment (pressure: 220–250–330 MPA; holding time: 5 and 10 min; temperature: 3, 7, 15 and 25°C) on physicochemical characteristics (colour, thiobarbituric acid, trimethylamine nitrogen values) of fresh sea bass fillets were investigated. HP-treated sea ba...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Erkan, Nuray [verfasserIn]

Üretener, Gonca

Alpas, Hami

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2010

Schlagwörter:

High hydrostatic pressure

Quality

Sea bass

Fish

Anmerkung:

© Birkhäuser Verlag, Basel/Switzerland 2010

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of consumer protection and food safety - Heidelberg : Springer, 2006, 5(2010), 1 vom: 13. Jan., Seite 83-89

Übergeordnetes Werk:

volume:5 ; year:2010 ; number:1 ; day:13 ; month:01 ; pages:83-89

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00003-009-0545-7

Katalog-ID:

SPR000133825

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