Influence of rapeseed cake, linseed cake and hemp seed cake on laying performance of hens and fatty acid composition of egg yolk

Abstract In hens the effects of expeller/cakes from rapeseed, linseed, and hemp seed were investigated on feed intake, laying performance and fatty acid composition of egg yolk. A total of 216 individually caged laying hens were allocated to nine dietary treatments (5, 10, 15 % cake) and fed for six...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Halle, Ingrid [verfasserIn]

Schöne, Friedrich

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2013

Schlagwörter:

Rapeseed cake

Linseed cake

Hemp seed cake

Hen

Laying performance

Fatty acid composition

Anmerkung:

© Bundesamt für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit (BVL) 2013

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of consumer protection and food safety - Heidelberg : Springer, 2006, 8(2013), 3 vom: 22. Mai, Seite 185-193

Übergeordnetes Werk:

volume:8 ; year:2013 ; number:3 ; day:22 ; month:05 ; pages:185-193

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00003-013-0822-3

Katalog-ID:

SPR000277584

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!