Enzyme-assisted supercritical fluid extraction: an alternative and green technology for non-extractable polyphenols

Abstract This contribution proposes an enzyme-assisted eco-friendly process for the extraction of non-extractable polyphenols (NEPPs) from black tea leftover (BTLO), an underutilized tea waste. BTLO hydrolyzed with various enzyme formulations was extracted using supercritical carbon dioxide and etha...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Mushtaq, Muhammad [verfasserIn]

Sultana, Bushra

Akram, Sumia

Anwar, Farooq

Adnan, Ahmad

Rizvi, Syed S. H.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

BTLO

Green extraction

Non-extractable polyphenols

Enzymatic hydrolysis

Scanning electron micrograph

SC-CO

Anmerkung:

© Springer-Verlag Berlin Heidelberg 2017

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Analytical and bioanalytical chemistry - Berlin : Springer, 2002, 409(2017), 14 vom: 22. März, Seite 3645-3655

Übergeordnetes Werk:

volume:409 ; year:2017 ; number:14 ; day:22 ; month:03 ; pages:3645-3655

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00216-017-0309-7

Katalog-ID:

SPR002253178

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!