Influence of Lactobacillus plantarum on Staphylococcus aureus growth in a fresh vegetable model system

Abstract The influence of a Lactobacillus plantarum ($ B_{4} $) on the growth of Staphylococcus aureus ($ Sa_{4} $) was verified by impedometric methods in a suitable model reproducing the characteristics of fresh vegetables. The inoculum size of the single strains and their growth temperature were...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Scolari, Gianluigi [verfasserIn]

Vescovo, Marisa

Zacconi, Carla

Bonadé, Alfredo

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2003

Schlagwörter:

Inhibition

Ready-to-eat vegetables

Impedometry

Anmerkung:

© Springer-Verlag 2004

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: European food research and technology - Berlin : Springer, 1999, 218(2003), 3 vom: 17. Dez., Seite 274-277

Übergeordnetes Werk:

volume:218 ; year:2003 ; number:3 ; day:17 ; month:12 ; pages:274-277

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00217-003-0841-x

Katalog-ID:

SPR002284278

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!