Determination of vitamins A and E in cooked sausages

Abstract A reliable and sensitive reverse-phase HPLC method is described for the separation and quantification of all-trans-retinol and dl-α-tocopherol in cooked sausages. Samples were chromatographed with UV and fluorescence detection on a 15 cm × 0.4 cm i.d. Spherisorb ODS-2, 5 μm column, using as...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Valls, Felicidad [verfasserIn]

Fernández-Muiño, Miguel A.

Checa, Martín A.

Sancho Ortiz, Maria Teresa

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2006

Schlagwörter:

Cooked sausages

Vitamin A

Vitamin E

HPLC

Anmerkung:

© Springer-Verlag 2006

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: European food research and technology - Berlin : Springer, 1999, 226(2006), 1-2 vom: 14. Dez., Seite 181-185

Übergeordnetes Werk:

volume:226 ; year:2006 ; number:1-2 ; day:14 ; month:12 ; pages:181-185

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00217-006-0524-5

Katalog-ID:

SPR002293064

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