Study of phenolic composition and sensory properties of red grape varieties in danger of extinction from the Spanish region of Castilla-La Mancha

Abstract This paper reports on a study of the profiles of different phenolic compounds (anthocyanins, flavonols, hydroxycinnamic acids and stilbenes) of five minor red grape varieties from the Spanish region of Castilla-La Mancha (Bobal, Moravia Agria, Moravia Dulce, Rojal and Tortosí) and a traditi...
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Autor*in:

Gómez Gallego, M. A. [verfasserIn]

Gómez García-Carpintero, E.

Sánchez-Palomo, E.

Hermosín-Gutiérrez, I.

González Viñas, M. A.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2011

Schlagwörter:

Flavonol profile

Anthocyanin profile

Red grapes

Biodiversity and nutrient

Food analysis

Anmerkung:

© Springer-Verlag 2011

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: European food research and technology - Berlin : Springer, 1999, 234(2011), 2 vom: 01. Dez., Seite 295-303

Übergeordnetes Werk:

volume:234 ; year:2011 ; number:2 ; day:01 ; month:12 ; pages:295-303

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00217-011-1636-0

Katalog-ID:

SPR00230404X

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