Characterisation of potential milk coagulants from Calotropis gigantea plant parts and their hydrolytic pattern of bovine casein

Abstract The steady increase in world cheese demand keeps the search for appropriate coagulating enzymes as rennet substitutes in the scientific focus. This work reports the milk-clotting activities of aqueous crude enzyme (CE) from different parts of Calotropis gigantea using skim milk as substrate...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Anusha, R. [verfasserIn]

Singh, Maheshwari Kumari

Bindhu, O. S.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2014

Schlagwörter:

Milk clotting

Proteases

Vegetable coagulant

Anmerkung:

© Springer-Verlag Berlin Heidelberg 2014

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: European food research and technology - Berlin : Springer, 1999, 238(2014), 6 vom: 18. Feb., Seite 997-1006

Übergeordnetes Werk:

volume:238 ; year:2014 ; number:6 ; day:18 ; month:02 ; pages:997-1006

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00217-014-2177-0

Katalog-ID:

SPR002309440

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