Triticum aestivum ssp. vulgare and ssp. spelta cultivars: 2. Bread-making optimisation

Abstract In this study, we analysed the bread quality parameters of five bread-making flour from single cultivars, namely two spelt wheats (‘Espelta Álava’ and ‘Espelta Navarra’) and three bread wheats (‘Bonpain’, ‘Craklin’ and ‘Sensas’). The grain from the five cultivars, all grown in an organic sy...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Callejo, María Jesús [verfasserIn]

Vargas-Kostiuk, María-Eugenia

Ribeiro, Miguel

Rodríguez-Quijano, Marta

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

Bread wheat

Spelt wheat

Bread-making quality

Instrumental evaluation of bread

Anmerkung:

© Springer-Verlag GmbH Germany, part of Springer Nature 2019

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: European food research and technology - Berlin : Springer, 1999, 245(2019), 7 vom: 26. März, Seite 1399-1408

Übergeordnetes Werk:

volume:245 ; year:2019 ; number:7 ; day:26 ; month:03 ; pages:1399-1408

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00217-019-03268-2

Katalog-ID:

SPR002320797

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!