Effect of different brewing times on soluble oxalate content of loose-packed black teas and tea bags

Abstract Because of the postulated role of increased dietary oxalate intake in calcium oxalate stone formation, the effect of different brewing times on soluble oxalate contents of loose-packed black tea and tea bags was studied. The oxalate content of 25 different samples of loose-packed black teas...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Mahdavi, Reza [verfasserIn]

Lotfi Yagin, Neda

Liebman, Michael

Nikniaz, Zeinab

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2012

Schlagwörter:

Black tea

Soluble oxalate

Calcium oxalate stone patients

Brewing time

Anmerkung:

© Springer-Verlag Berlin Heidelberg 2012

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Urological research - Berlin : Springer, 1973, 41(2012), 1 vom: 23. Dez., Seite 15-19

Übergeordnetes Werk:

volume:41 ; year:2012 ; number:1 ; day:23 ; month:12 ; pages:15-19

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00240-012-0521-z

Katalog-ID:

SPR002720701

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