Properties and applications of microbial transglutaminase

Abstract Some properties and applications of the transglutaminase (TGase) referred to as microbial TGase (MTGase), derived from a variant of Streptomyces mobaraensis (formerly classified as Streptoverticillium mobaraense), are described. MTGase cross-linked most food proteins, such as caseins, soybe...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yokoyama, K. [verfasserIn]

Nio, N.

Kikuchi, Y.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2004

Schlagwörter:

Streptomyces

Food Protein

Corynebacterium Glutamicum

Acyl Donor

Acyl Acceptor

Anmerkung:

© Springer-Verlag 2004

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Applied microbiology and biotechnology - Berlin : Springer, 1975, 64(2004), 4 vom: 22. Jan., Seite 447-454

Übergeordnetes Werk:

volume:64 ; year:2004 ; number:4 ; day:22 ; month:01 ; pages:447-454

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00253-003-1539-5

Katalog-ID:

SPR002934086

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