Production of fructosyl transferase by Aspergillus oryzae CFR 202 in solid-state fermentation using agricultural by-products

Abstract Fructosyl transferase (FTase) production by Aspergillus oryzae CFR 202 was carried out by solid-state fermentation (SSF), using various agricultural by-products like cereal bran, corn products, sugarcane bagasse,cassava bagasse (tippi) and by-products of coffee and tea processing. The FTase...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Sangeetha, P. T. [verfasserIn]

Ramesh, M. N.

Prapulla, S. G.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2004

Schlagwörter:

Bran

Rice Bran

Sugarcane Bagasse

Wheat Bran

Solid State Fermentation

Anmerkung:

© Springer-Verlag 2004

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Applied microbiology and biotechnology - Berlin : Springer, 1975, 65(2004), 5 vom: 25. Juni, Seite 530-537

Übergeordnetes Werk:

volume:65 ; year:2004 ; number:5 ; day:25 ; month:06 ; pages:530-537

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00253-004-1618-2

Katalog-ID:

SPR00293521X

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