A rare sugar xylitol. Part II: biotechnological production and future applications of xylitol

Abstract Xylitol is the first rare sugar that has global markets. It has beneficial health properties and represents an alternative to current conventional sweeteners. Industrially, xylitol is produced by chemical hydrogenation of d-xylose into xylitol. The biotechnological method of producing xylit...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Granström, Tom Birger [verfasserIn]

Izumori, Ken

Leisola, Matti

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2007

Schlagwörter:

Xylitol

Xylitol Production

Xylitol Dehydrogenase

Xylitol Yield

Rare Sugar

Anmerkung:

© Springer-Verlag 2007

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Applied microbiology and biotechnology - Berlin : Springer, 1975, 74(2007), 2 vom: 01. Feb., Seite 273-276

Übergeordnetes Werk:

volume:74 ; year:2007 ; number:2 ; day:01 ; month:02 ; pages:273-276

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00253-006-0760-4

Katalog-ID:

SPR002945754

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!