Tandem repeat-tRNA (TRtRNA) PCR method for the molecular typing of non-Saccharomyces subspecies

Abstract There is a worldwide trend to understand the impact of non-Saccharomyces yeast species on the process of winemaking. Although the predominant species at the end of the fermentation is Saccharomyces cerevisiae, several non-Saccharomyces species present during the first days of the process ca...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Barquet, Marianne [verfasserIn]

Martín, Valentina

Medina, Karina

Pérez, Gabriel

Carrau, Francisco

Gaggero, Carina

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2011

Schlagwörter:

Molecular typing

Tandem repeat

tRNA

Non-

grape yeasts

Anmerkung:

© Springer-Verlag 2011

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Applied microbiology and biotechnology - Berlin : Springer, 1975, 93(2011), 2 vom: 24. Nov., Seite 807-814

Übergeordnetes Werk:

volume:93 ; year:2011 ; number:2 ; day:24 ; month:11 ; pages:807-814

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00253-011-3714-4

Katalog-ID:

SPR002974533

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