Modulation of digestive enzyme activities in the avian digestive tract in relation to diet composition and quality

Abstract In nature, birds are faced with variable food sources that may differ in composition (protein vs. carbohydrates) and quality (highly digestible material vs. indigestible fiber). Studies in passerine birds and some commercial poultry demonstrate that the gastrointestinal tract can respond to...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Kohl, Kevin D. [verfasserIn]

Ciminari, M. Eugenia

Chediack, Juan G.

Leafloor, James O.

Karasov, William H.

McWilliams, Scott R.

Caviedes-Vidal, Enrique

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Schlagwörter:

Birds

Digestion

Digestive physiology

Fiber

Maltase

Anmerkung:

© Springer-Verlag Berlin Heidelberg 2016

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of comparative physiology - Berlin : Springer, 1984, 187(2016), 2 vom: 01. Okt., Seite 339-351

Übergeordnetes Werk:

volume:187 ; year:2016 ; number:2 ; day:01 ; month:10 ; pages:339-351

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00360-016-1037-6

Katalog-ID:

SPR004492978

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