Trans fatty acid content of selected brands of West German nut-nougat cream

Summary The fatty acid composition including trans fatty acids of 12 brands of nut-nougat creams were analyzed by capillary gas chromatography. The creams consisted mainly of sugar and partially hydrogenated vegetable oil. The lipid content, which was quantified gravimetrically, amounted to between...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Laryea, M. D. [verfasserIn]

Biggemann, B. [verfasserIn]

Funke, M. [verfasserIn]

Lombeck, I. [verfasserIn]

Bremer, H. J. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1988

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Zeitschrift für Ernährungswissenschaft - Darmstadt : Steinkopff, 1960, 27(1988), 4 vom: 01. Dez., Seite 266-271

Übergeordnetes Werk:

volume:27 ; year:1988 ; number:4 ; day:01 ; month:12 ; pages:266-271

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF02019515

Katalog-ID:

SPR004852621

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