Effects of red wine on postprandial stress: potential implication in non-alcoholic fatty liver disease development

Introduction Red wine consumption is considered to be protective against oxidative stress. Diet strongly influences non-alcoholic fatty liver disease, which is associated with oxidative stress and is considered the hepatic manifestation of the metabolic syndrome. Methods We reviewed the available ev...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Peluso, Ilaria [verfasserIn]

Manafikhi, Husseen [verfasserIn]

Reggi, Raffaella [verfasserIn]

Palmery, Maura [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Schlagwörter:

Postprandial stress

Red wine

Non-alcoholic fatty liver disease

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Zeitschrift für Ernährungswissenschaft - Darmstadt : Steinkopff, 1960, 54(2015), 4 vom: 16. März, Seite 497-507

Übergeordnetes Werk:

volume:54 ; year:2015 ; number:4 ; day:16 ; month:03 ; pages:497-507

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00394-015-0877-2

Katalog-ID:

SPR00486994X

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